Een zachte uitvaart

17 april Slangenburg Doetinchem Natuurbegraafplaats

Op vrijdagmiddag 17 april 2015 van 13.00 uur tot 16.30 uur houdt Natuurbegraafplaats Slangenburg een open middag. U bent van harte welkom.

Informatiemarkt

Tijdens de open middag presenteren een aantal ondernemers zich in een kleine informatiemarkt.

Wikkelgoed ontwerpt en maakt hemden, waden en wikkelkleden die een overledene waardig omhullen. Speciaal voor die allerlaatste gelegenheid van het afscheid en zeer geschikt voor een Groene Uitvaart. Wikkelgoed gebruikt katoen, linnen en zijde: kwalitatief hoogwaardige stoffen die biologisch afbreekbaar zijn. Dit textiel vergemakkelijkt toenadering en contact.

Pottenbakkerij Van Dam maakt De Aarden Urn; een duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke urn. De urnen zijn van pure klei en ongebakken, waardoor de urn en de as in de aarde opgenomen worden.

Tomba Grafkisten: Op een waardige, respectvolle en persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare draagt bij aan de verwerking van het verlies. Een mooie grafkist speelt daarin onmiskenbaar een rol.

Buitenuitvaart: Een geschikte locatie staat aan de basis van een persoonlijke uitvaart. Dit is immers de plek waar afscheid wordt genomen, waar nabestaanden en andere belangstellenden samenkomen, waar het leven van de overledene wordt herinnerd en waar ruimte is om emoties te verwerken.

Een aantal medewerkers van de gemeente Doetinchem staan u die middag te woord. Belangstellenden kunnen een rondleiding over het terrein krijgen. Bent u minder mobiel? Laat het van te voren weten, dan houden wij daar rekening mee. De middag eindigt rond 16.30 uur.

Wilt u meer informatie of contact met ons opnemen? Bel ons: (0314) 341 966, of mail ons: natuurbegraafplaatsslangenburg@doetinchem.nl

Natuurbegraafplaats Slangenburg

Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem

Meer nieuws

Sluiten