Een zachte uitvaart

Nieuws

Wikkelgoed en Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Dat Wikkelgoed een samenwerking is aangegaan met natuurbegraafplaats Hillig Meer is niet verwonderlijk. Beide staan voor een natuurlijke uitvaart.

Lees verder

Samenwerking met Osiris Uitvaart

Wikkelgoed is een samenwerking aangegaan met Osiris Uitvaart. Een prettige uitvaartonderneming met een zienswijze waar wij compleet achter staan.

Lees verder

Natuurbegraafplaats de Hoevens en Wikkelgoed

Onze producten worden tentoongesteld bij Natuurbegraafplaats De Hoevens. Dit vinden wij een heel mooie gelegenheid om te laten zien dat onze ideeën over een natuurlijke uitvaart nauw op elkaar aansluiten. Natuurbegraafplaats de Hoevens Een natuurlijk begraafplaats, wil mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier begraven. Het is de bedoeling dat de natuur zijn werk doet. […]

Lees verder

Samenwerking met Meander Uitvaartbegeleiding

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met Meander Uitvaartbegeleiding. Dat is heugelijk nieuws, want het gedachtegoed van Meander sluit mooi aan bij wat wij belangrijk vinden bij een uitvaart. En daarnaast betekent het ook dat zij onze producten gaan verkopen en dat het dus nog makkelijker voor u wordt om aan onze producten te komen.

Lees verder

Het Uitvaartboek en Wikkelgoed

Onlangs is het Uitvaartboek uitgegeven door Studio Beerenberg. Dit is een boek dat gemaakt is in samenwerking met 112 vernieuwende bedrijven die te maken hebben met uitvaarten. En natuurlijk staan wij er ook in met twee prachtige pagina’s met foto’s van onze producten. Het boek draait namelijk om symboliek en vernieuwing in de uitvaartbranch

Lees verder